Autovakantie Gardameer

Bekijk accommodaties in Gardameer
Gardameer

Autovakantie Gardameer

Elk jaar kiezen vele Nederlandse gezinnen voor een autovakantie naar het Gardameer in Italië. Een hele goede keuze, want het Gardameer biedt alles wat je nodig hebt tijdens een vakantie, zeker als je er met de auto bent. Italievakantie.nl vertelt je alles over autovakanties naar het grootste en schoonste meer van Italië.

TOT RUST KOMEN AAN HET MEER

Het eerste wat je in moet laden in de auto is een goede fotocamera. De plaatjes in en om het Gardameer zijn adembenemend. Het prachtige helblauwe water, de bergtoppen die het meer omringen, de kleurrijke bloemen en planten en natuurlijk de stranden. De eerste dagen van je autovakantie aan het Gardameer zul je de auto misschien lekker laten staan. Eerst even tot rust komen, even afstand nemen van alle drukte in Nederland. Er is genoeg te doen in en om het meer. De actieve vakantieganger kan heerlijk gaan windsurfen, zeilen, waterskiën, mountainbiken en fantastische wandelingen maken door de bergen. Met name het noordelijke deel van het meer in de provincie Trentino is bekend om de watersport- en wandelmogelijkheden. Wat ook erg leuk is, is een boottochtje maken over het meer. Je hebt vanaf het water schitterend uitzicht over de omgeving.

OP ONTDEKKINGSTOCHT IN DE OMGEVING

Je hebt niet voor niks met de auto naar het Gardameer gekomen, dus na een paar dagen rust op de camping of in het huisje aan het meer, is het tijd voor een ontdekkingstocht langs de mooiste plaatsjes in de omgeving. Voor ieder wat wils, afgelegen dorpjes en toeristische trekpleisters. Je kunt heerlijk door de kleine straatjes dwalen van Sirmione, Peschiera en Larzise. Maar ook grote steden als Verona, Venetië en Milaan zijn goed te bereiken als je op autovakantie aan het Gardameer bent. Fantastisch natuurlijk om even te shoppen in Milaan of een romantisch boottochtje te maken in Venetië. Een autovakantie naar het Gardameer wordt met recht zeer veelzijdig genoemd!

Italievakantie.nl heeft de leukste autovakanties naar het Gardameer in Italië voor je geselecteerd. Het enige dat je hoeft te doen is boeken en in de auto stappen.

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk accommodaties in Gardameer

Gerelateerde pagina's