Autovakantie Toscane

Wie Italië zegt, zegt Toscane. Veel toeristen kiezen voor en autovakantie in deze regio wanneer zij besluiten hun vakantie in Italië door te brengen. En terecht. Toscane heeft alles in zich, natuur, cultuur, zon, zee, strand en een heerlijke keuken. Stap in de auto en laat je verleiden door Toscane. Wij hebben de mooiste autovakanties in Toscane voor je geselecteerd.

DE MOOISTE SLAAPPLEKJES

Het is bijna een must om de beschikking te hebben over een auto wanneer je op vakantie bent in Toscane. De provincie heeft zoveel te bieden, het is zonde om op een plekje te blijven. Je kunt zelf kiezen vanuit wat voor type accommodatie je de provincie gaat verkennen. Toscane heeft fantastische campings, vakantiehuizen en boerderijen waar je kunt overnachten, agriturismo genoemd. Slapen bij de boer tijdens je autovakantie in Toscane, betekent slapen tussen de wijngaarden en aanschuiven aan lange tafels om te genieten van eigengemaakte wijn, pasta en olijfolie. Ook campings vind je in het binnenland omringd door de schitterende natuur. Ben je een liefhebber van zon, zee en strand rijd dan door met de auto naar de kust en kies daar een mooi plekje uit om de tent op te zetten of de caravan te stallen. Houd je van wat meer luxe en comfort, boek dan een charmant vakantiehuis of hotel. Met de auto kom je overal, dus dat is geen probleem.

MET DE AUTO DE OMGEVING VERKENNEN

Als je dan bent aangekomen op je slaapplaats, dan is het tijd om de omgeving te gaan verkennen, je bent niet voor niets op autovakantie. Stap in de auto en breng een bezoek aan de mooiste plekjes van Toscane. Het schelpenplein in Siena, de Ponte Vecchio in Florence en natuurlijk de door middeleeuwse stadsmuren omringde plaatsjes Lucca en San Gimignano. Het ene plaatsje is nog mooier dan de andere. Overal kun je genieten van de mooiste monumenten, musea en Romeinse overblijfselen. En natuurlijk van de Toscaanse keuken. Al gaan die heerlijke rode en witte wijntjes natuurlijk wat minder goed samen met de auto. Koop wat flessen en neem ze mee naar je accommodatie om er daar lekker van te genieten. Dat heb je wel verdiend na een dagje in de auto.

Zin gekregen om in de auto te stappen voor een vakantie in de mooiste provincie van Italië? Boek dan een aangename autovakantie naar Toscane via italievakantie.nl, wij hebben de voorselectie alvast voor je gemaakt!

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk accommodaties in Toscane

Gerelateerde pagina's