De leukste voice assistants voor als je op vakantie gaat

Bekijk accommodaties in Italie
De leukste voice assistants voor als je op vakantie gaat

OK Google, hoe boek ik een vakantie naar Italië?

Het digitale tijdperk waarin wij leven zorgt ervoor dat wij kunnen profiteren van heel veel gemak. Een goed voorbeeld daarvan zijn de zogenaamde voice assistants waar je gebruik van kunt maken. Het is zeer gemakkelijk, want je hoeft niet meer op het scherm te kijken en daarmee bespaar je veel tijd. Bovendien kun je de app dan ook gebruiken in het openbaar vervoer. Maar welke assistants zijn het leukst voor als je op vakantie gaat? In dit artikel geven een paar voorbeelden van leuke assisants. Deze assistants zijn allemaal in het Nederlands te gebruiken!

Google Maps

Google Maps is één van de grootste uitvindingen van dit tijdperk. Het is ook daadwerkelijk een app waar vrijwel iedereen wat aan heeft. Zeker wanneer je regelmatig op reis gaat. Je hebt namelijk geen grote landkaarten meer nodig en je hoeft niet meer bang te zijn om te verdwalen. Tegenwoordig kun je Google Maps in zeer veel verschillende landen gebruiken. De voice assistant van Google maps is ook zeer handig. Je kunt het dan gewoon gebruiken op de fiets, of wanneer je aan het lopen bent. En je hoeft dan niet bang te zijn voor ongevallen of boetes. De stem legt namelijk precies uit waar je heen moet.

KLM-app

Ben jij een fanatieke reiziger, dan is het misschien leuk om gebruik te maken van de KLM-app. KLM heeft zeer veel vluchten, maar misschien weet jij niet goed waar je moet zoeken. Met de KLM-app kun je heel gemakkelijk een vlucht vinden die precies bij je past. Het voordeel is dat je ook tegen KLM kunt praten, dus je hoeft het niet in te typen. De voice assistant app werkt heel goed en pakt gelijk op wat je hebt gezegd. Het is dan uiteraard wel van belang om een beetje duidelijk te spreken, anders kan het lastiger worden.

Gmail

Veel mensen weten het nog niet, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om e-mails via spraak te sturen! Dit is natuurlijk fantastisch. Het zorgt ervoor dat je zeer gemakkelijk en effectief een mail kunt versturen naar iemand anders. Het is dus praktisch en bovendien is de app gratis te downloaden. Bovendien hoef je er geen speciaal e-mailadres voor aan te maken. Je kunt gewoon je huidige e-mailadres gebruiken. Ook op reis is het ideaal om hier gebruik van te maken.

Gebruik nu je slimme speaker om op een andere manier je vakantie te boeken!

Deel dit bericht

Ja? Is Italie jouw bestemming?
Bekijk accommodaties in Italie