Een voetbalwedstrijd bezoeken in Italië tijdens je vakantie

Bekijk accommodaties in Italie
Een voetbalwedstrijd bezoeken in Italië tijdens je vakantie

Italië is een fantastisch land om je vakantie door te brengen. Elk jaar trekken duizenden toeristen uit Nederland naar Italië om zich onder te dompelen in Italiaanse sferen. Het land staat bekend om de talloze mooie streken, het Gardameer en de overheerlijke pizza's en pasta's. Ook de Italiaanse koffie mag natuurlijk niet vergeten worden. Dat geldt eveneens voor het aantrekkelijke klimaat en de azuurblauwe meren. Wil je Italië nog beter leren kennen tijdens een vakantie? Bezoek dan een voetbalwedstrijd. 

Bezoek een wedstrijd van een wereldberoemde voetbalclub

In Italië zijn flink wat betaalde voetbalclubs waarvan je tijdens je vakantie een wedstrijd kunt meemaken. Enkele wereldberoemde clubs zijn bijvoorbeeld Internazionale, AC Milaan en Juventus. Een wedstrijd in combinatie met een stedentrip Hoe je dit het beste aanpakt? Mocht je in een stad zijn zoals Turijn of Milaan, dan is het vrij eenvoudig om een wedstrijd van een voetbalclub te bezoeken. Ook als je in de buurt op vakantie bent, is het gemakkelijk om een wedstrijd mee te maken. Boek bijvoorbeeld een stedentripen laat een wedstrijd onderdeel uitmaken van je korte vakantie naar Italië. Naast een voetbalwedstrijd kun je in Milaan bijvoorbeeld ook een speciale rondleiding krijgen door stadion San Siro of een training meemaken. In het stadion zelf is ruimte voor 80.000 toeschouwers.

Voetbalvakanties naar Italië

Diverse organisaties bieden speciale voetbalvakanties aan naar Italië. De ideale manier om je favoriete sportclub van een bezoek te voorzien. Houd er wel rekening mee dat je er je portemonnee voor moet trekken. Als je de kans krijgt, is het een aanrader om eens mee te maken. Het is een ervaring die je altijd zal bij blijven en waar je later met veel plezier op terugkijkt.

Laat je jongensdroom uitkomen, grijp je kans en breng een bezoek aan een wereldberoemd stadion tijdens je vakantie in Italië. Toegangskaartjes zijn veelal online te koop. Wees er echter wel op tijd bij en vis niet achter het net. Het zal je vakantie naar Italië meer kleur geven dan elke andere activiteit die je onderneemt!

Deel dit bericht

Ja? Is Italie jouw bestemming?
Bekijk accommodaties in Italie