Camping Comomeer

Italië staat bekend om haar immense helderblauwe meren, waaronder het romantische Comomeer. Veel kampeerliefhebbers kiezen voor een camping aan dit wonderschone meer, dat misschien nog wel mooier is dan het populaire Gardameer. De mooiste plekjes om het meer hebben wij voor jou geselecteerd.

DICHTBIJ DE NATUUR

Wat is er mooier dan wakker worden, je tent open ritsen of de deur van je caravan open doen en uitkijken op de mistige nevel die over het Comomeer hangt? Vele beroemdheden hebben een bezoek gebracht aan dit schitterende meer. George Clooney brengt zijn vakantie aan het Comomeer door in een luxe vakantievilla en niet in een koepeltentje. Eigenlijk zou hij dit eens moeten proberen, want dichter bij de natuur kun je niet geraken. Of je nu op een vlakkere camping of een terrassencamping in de heuvels staat, overal word je omringd door de vele naald- en loofbomen. De ene camping heeft wat meer strak afgebakende plaatsen en op de ander zoek je zelf een plekje tussen de natuur.

IN EN OM DE CAMPING

Een vakantie op een camping aan het Comomeer heeft alles in zich. De campings zijn er van alle gemakken voorzien. Zeker als je met kinderen op vakantie bent, hoef je eigenlijk nergens naar toe. Zij vermaken zich meer dan goed op de camping en aan het meer. Vind je het leuk om een luie camping dag af te wisselen met een beetje cultuur, dan ben je aan het goede adres. Het Comomeer wordt omringd door gezellige plaatsjes. Bellagio is een badplaats die je zeker niet mag missen tijdens je vakantie aan het Comomeer. Het wordt ook wel de ‘Parel van het Comomeer’ genoemd. Vanuit dit eeuwenoude plaatje heb je het mooiste uitzicht over het meer. Je kunt hier heerlijk eten in een van de vele leuke restaurantjes. Wil je de omgeving van het meer vanaf het water bekijken? Maak dan een romantisch boottochtje voordat je teruggaat naar de camping.

Campings met een extra groot zwembad voor de kids, campings met uitzicht over het Comomeer, campings midden in de natuur, wij hebben ze allemaal voor je gevonden en samengebracht op italievakantie.nl. Ga op zoek naar het plekje dat past bij jullie ideale kampeervakantie aan het Comomeer.

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Campings in Comomeer

Gerelateerde pagina's