Camping Toscane

Bij Toscane denken veel mensen aan slapen bij de boer of in een pittoreske villa. Zij vergeten dat Toscane bezaaid is met schitterende campings. Wij vertellen je graag meer over een vakantie op de camping in het wonderschone Toscane.

IN HET BOS, BIJ DE BOER OF AAN DE KUST

Kamperen midden in de natuur, dat is wat Toscane te bieden heeft. Je kunt kiezen voor een camping tussen de pijnbomen of een terrassencamping gelegen in een woud van loof- en naaldbomen met een schitterend uitzicht over het landschap van Toscane. En ook bij die gezellige Toscaanse wijnboer kun je kamperen. Veel Toscaanse boeren verdienen een centje bij door campingplaatsen te verhuren. Liefhebbers van het strand en de zee kunnen op een van de vele campings aan de westkust van Italië terecht. Houd je van luxe, mondaine badplaatsen, dan moet je in het noorden van Toscane bij Viareggio zijn. De sportieve vakantiegangers reizen vaak wat verder door naar het zuiden op zoek naar een camping in de buurt van Castiglione della Pescaia.

OP PAD OF HEERLIJK VOOR DE TENT

Eigenlijk kun je vanaf alle tussengelegen campings heel eenvoudig een bezoekje brengen aan de historische dorpen en steden van Toscane. Denk aan San Gimignano, Volterra, Florence en Siena. Je kunt ook kiezen voor een uitstapje naar het eiland Elba vanaf de camping. Of een toertje maken langs de vele wijnboeren in de omgeving om een lekker flesje uit te zoeken voor bij de barbecue op de camping die avond. Helemaal geen zin om elke dag op pad te gaan? Geniet dan heerlijk van de rust en ruimte op je camping. Zeker wanneer je met kinderen bent, zij vermaken zich meer dan goed op de camping in Toscane.

Wij hebben een aantal zeer aangename campings in Toscane voor jou geselecteerd. Groot en klein, in de natuur en aan het strand. Ongetwijfeld zit jouw ideale camping er tussen. Een laatste tip: kies een lekker plekje in de schaduw, het kan best warm worden onder de Toscaanse zon. Veel plezier!

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Campings in Toscane

Gerelateerde pagina's