Trentino

Trentino ligt in het noorden van Italië aan de voet van de Dolomieten, een gebergte dat onderdeel is van de Alpen. Je vindt er diversie schitterende campings gelegen tussen de Dolomieten en het Gardameer. De natuurliefhebber is hier aan het goede adres.

EEN DUIK IN DE NATUUR EN CULTUUR VAN TRENTINO

Je kunt kiezen voor een camping midden in een van de groene wouden, voor een camping aan het Gardameer, aan de voet van de bergen of langs de meren van Valsugana. Sportieve vakantiegangers weten de weg naar een camping in Trentino al jaren te vinden. Je kunt er heerlijk fietsen en fantastische wandelingen maken, over de vele goed aangelegde wandelpaden of voor de avonturier wat meer de bergen in. Houd er rekening mee dat je wat langer over een wandeling doet, je wordt namelijk voortdurend verwend met een eindeloos uitzicht over de bergtoppen, valleien, meren en oude dorpjes. Dan kun je niet anders dan af en toe even stilstaan en genieten. Vergeet dus zeker niet een goede fotocamera mee te nemen! Deze camera komt ook goed van pas als je een van de vele historische plaatsjes in de regio bezoekt, zoals Mezzano en San Lorenzo. Je waant je er in de Middeleeuwen. Met kinderen is het helemaal leuk om vanuit de camping een van de kastelen van Trentino te bezoeken. Is het een dagje wat minder weer, duik dan lekker een museum in. Als je alle natuur en cultuur van Trentino hebt opgesnoven, zak je heerlijk onderuit in je campingstoel met een goed glas lokale wijn.

WELVERDIENDE ONTSPANNING

Zo’n actieve wandel- of fietsdag kun je perfect afwisselen met een ontspannen dagje op de camping in Trentino, languit in je luie stoel met een goed boek. Geloof ons, de schone berglucht in de Trentino is een bron van ontspanning. Dat is meteen het voordeel van de camping, je bent de hele dag buiten om deze frisse lucht op te snuiven. Ultiem ontspannen kun je in een van de vele wellness centra in Trentino. Maar eigenlijk heb je elke dag wellness als je op een camping in Trentino staat. Voor je het weet ben je alle drukte van thuis vergeten.

Voel je de rust van Trentino al tot je komen? Ga dan snel op zoek naar de camping die past bij jouw ideale vakantie. We hebben heel wat mooie plekjes voor je geselecteerd. Geniet!

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Campings in Trentino

Gerelateerde pagina's