Appartement Italië

Vind je het heerlijk om je eigen plekje te hebben op vakantie in Italië? Een plekje waar je je thuis voelt en lekker je eigen ontbijtje, lunch of diner kunt maken? Kies dan voor een appartement in Italië. In de stad, het binnenland of langs de kust, overal vind je aangename appartement waar je met veel plezier je vakantie in Italië doorbrengt.

IN DE STAD OF IN HET DORP

Hoe gaaf is het om je stedentrip in een appartement door te brengen. Zo voel je je even onderdeel van de stad, het lijkt alsof je er woont, alsof je er je eigen huisje hebt. Een populaire bestemming voor een stedentrip in Italië zijn natuurlijk Rome en Milaan. De ene stad staat bekend om haar prachtige Romeinse overblijfselen en monumenten en de ander om de mode. Vanuit je appartement loop je zo de stad in en wandel je langs de mooiste plekje om ’s avonds heerlijk neer te strijken op een terras of het balkon van je appartement. Op italievakantie.nl vind je appartementen in de mooiste steden van Italië. Natuurlijk hebben we meer dan alleen de grote steden. Ook wanneer je je vakantie in Italië doorbrengt in het hart van Toscane, in plaatsjes als Lucca en San Gimignano, is een appartement een hele goede keuze. Ben je meer iemand die graag uitkijkt over zee? Kies dan voor een appartement aan een van de kustlijnen van Italië.

HIER AAN DE KUST

Italië is een langgerekt lang met kilometers lange kustlijnen. Alle kustgebieden worden besproken op Italievakantie.nl. De Bloemenriviera in het noordwesten van Italië, de wonderschone kust van Toscane, de drukte en gezelligheid langs de Adriatische kust en natuurlijk de adembenemende kustlijnen van de eilanden Sicilië en Sardinië. We hebben diverse soorten appartementen voor je geselecteerd. Ruim, met meerdere kamers, voor de gezinnen en charmant en romantisch voor de stellen. In drukke badplaatsen en net even daarbuiten midden in de natuur. Voor ieder wat wils!

Zit je met je hoofd al in een appartement in Italië? Zoek dan nu jouw ideale vakantiebestemming in Italië uit en boek via Italievakantie.nl.

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Appartementen in Italie

Gerelateerde pagina's