Bungalow Italië

Of je nu met je gezin op vakantie gaat naar Italië, met vrienden of met je partner, een bungalow is een zeer aangename plek om je vakantie in door te brengen. Zeker als ze op zulke mooie plekjes staan als in Italië het geval is.

BUNGALOWS IN HET BINNENLAND EN AAN DE KUST

Italië heeft alles in huis (of moeten we zeggen bungalow). Van wonderschone landschappen, hoge bergtoppen en enorme meren in het binnenland, tot langgerekte stranden met wit zand en helblauw water langs de kust. En dan hebben we het nog niet eens over de fantastische steden, dorpen en badplaatsen die je in Italië tegenkomt. Op al die mooie plekken vind je een grote diversiteit aan bungalows, in parken en op campings. Het is net waar je naar op zoek bent. Heb je zin in rust en ruimte, kies dan voor een bungalow in het binnenland, omgeven door wijngaarden. Heb je zin in gezelligheid, volle terrasjes en een goed gevuld avondprogramma, kies dan voor een bungalow aan de Adriatische kust. Voor een combinatie van cultuur, natuur en strand kun je aan de Toscaanse kust terecht. De keuze is reuze! Daarom hebben wij alvast een selectie van bungalows in Italië voor je gemaakt.

IN DE KEUKEN van Italië

In de keuken van je bungalow in Italië kun je natuurlijk ook lekker aan de slag met de fantastische lokale ingrediënten. Want het eten is voor veel vakantiegangers een van de belangrijke redenen om voor Italië te kiezen, en terecht! Ben je niet zo’n keukenprinses, laat de keuken van je bungalow dan vooral lekker links liggen en schuif aan in een van de vele restaurants in de omgeving. Houd er vast rekening mee dat je na je vakantie wat extra uurtjes in de sportschool zult moeten doorbrengen! Maar daar denken we nog niet aan zolang we nog heerlijk aan het genieten zijn in onze Italiaanse bungalow.

Ga op zoek naar jouw ideale bungalow in Italië op Italievakantie.nl. Dat gaat vast en zeker lukken, want we hebben de leukste voor je geselecteerd!

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Vakantiehuizen in Italie

Gerelateerde pagina's