Stedentrip Italië

Waar anders te beginnen als we praten over een stedentrip in Italië dan in Rome. Een van de mooiste steden van Europa en misschien wel de wereld. Tijdens een vakantie in de hoofdstad van Italië val je van de ene verbazing in de andere. Wij hebben de leukste accommodaties voor je op een rijtje gezet.

ROMEINSE PRACHT EN PRAAL

Op elke hoek van de straat verrijzen in Rome de meest prachtige Romeinse bouwwerken. Rome wordt niet voor niets een groot openluchtmuseum genoemd. Van gigantische kerken, tot ruïnes tot indrukwekkende monumenten. Als je al dit moois in een keer wilt aanschouwen, zoek het dan hoger op. De stad heeft diverse schitterende uitkijkpunten. Denk aan de koepel van de Sint Pieter, maar ook het grootste stadspark van Rome, Villa Borghese, dat ooit de tuin van de Paus was. Na een dag lang slenteren langs alle pracht en praal, kun je heerlijk neerstrijken in een van de vele restaurants. Want dat is natuurlijk ook waarom je voor een stedentrip naar Rome komt, het fantastische eten en de heerlijke wijnen!

MODE IN MILAAN

La Bella Italië. Niet alleen het land van de lange tafels gevuld met lokale lekkernijen en de Romeinse overblijfselen. Ook het land van de mannen in goed gesneden pakken en de tot in de puntjes verzorgde dames. Het land van de mode dus. Die mode vind je met name in fashion capital Milaan. De stad is een aaneenschakeling van luxe winkels van de grootste modemerken. In Milaan is kleding een kunst. Voor iedereen die van mode uit, is een stedentrip naar Milaan meer dan aan te raden. Natuurlijk geniet je ook hier na een lange dag shoppen van de heerlijke Italiaanse keuken en een glas wijn, of twee of drie.

Heb je zin in een stedentrip, kies dan voor Italië. En kies voor Italievakantie.nl, hier vind je de leukste accommodaties, allemaal bij elkaar.

Stedentrip bestemmingen

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Stedentrips in Italie