Vakantiehuis Italië

Een vakantiehuis in Italië betekent voor veel mensen genieten van het wonderschone landschap, de fantastische steden en dorpen en natuurlijk al het lekkers uit de keuken van di mama. Naja uit je eigen keuken eigenlijk, want je zit niet voor niets in een vakantiehuis, aan de slag dus met pasta, olijfolie, tomaten en basilicum!

IN HET BINNENLAND OF AAN DE KUST

Italië heeft zoveel te bieden, waar staat jouw ideale vakantiehuis? Dit hangt af van hoe jij het liefst je vakantie doorbrengt. Het binnenland van Italië is wonderschoon, je kunt er heerlijke wijnroutes rijden, bezoekjes brengen aan de mooiste middeleeuwse steden en dorpen en wandelen door het schitterende landschap. ’s Ochtends sla je de luiken van je vakantiehuis open en kijk je uit over de wijngaarden of een van de mooie meren van Italië, zoals het Comomeer, het meer van Lugano of het Gardameer. Kijk je vanuit je vakantiehuis liever uit over de zee, kies dan voor een mooie plek langs de kust. Mooie kustlijnen zijn er genoeg. De Bloemenriviera in het noordwesten van Italië is een populaire vakantiebestemming. De kustlijn met de tegen de rotsen gebouwde huisjes is uniek. Ook langs de Toscaanse kust staan vele charmante vakantiehuizen, in bekende badplaatsen als Viareggio maar ook daar buiten in een rustige omgeving. Degenen die tot in de laatste uurtjes willen genieten van hun vakantie, kiezen voor een vakantiehuis langs de oostkust van Italië in Rimini of Riccione.

OP DE EILANDEN

Natuurlijk mogen we de eilanden van Italië niet vergeten. Ook hier vind je vele wonderschone vakantiehuizen. Sicilië en Sardinië worden uitgebreid besproken op italievakantie.nl. Sardinië staat bekend om haar wonderschone kustlijn, wit zand met een helderblauwe zee. Je waant je in het Caribisch gebied. De kust is maar liefst 1800 kilometer lang. Elk stukje heeft zijn eigen charme. De Sicilianen zijn heel trots op hun eiland, en terecht. Maar arrogant zijn ze zeker niet, ze ontvangen vakantiegangers met veel plezier en zijn bijzonder gastvrij. Het huren van een vakantiehuis op een van de Italiaanse eilanden is zeker een aanrader!

We hebben een aantal charmante, ruime en betaalbare vakantiehuizen voor je geselecteerd, voor ieder wat wils. Ga op zoek naar jouw ideale vakantiehuis in Italië op italievakantie.nl!

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Vakantiehuizen in Italie

Gerelateerde pagina's